Buitenschilderwerk

 

Buitenschilderwerk


Na een grondige analyse van de buitengevel van uw woning of zaak, zorgt Gerdy’s Schildersonderneming voor een stijlvolle afwerking. Op basis van de ondergrond – baksteen of houtwerk – adviseren we u een oplossing op maat. Het resultaat beantwoordt enerzijds aan uw smaak qua kleur en stijl en anderzijds biedt het de garantie dat uw gevel langdurig mooi blijft. Voor dit laatste aspect is een perfecte behandeling van de ondergrond en het gebruik van de beste producten van cruciaal belang. Uw buitengevel wordt nu eenmaal zwaar op de proef gesteld door regen, zon en wind. Tijdens de afgelopen 25 jaar hebben we echter ruime ervaring opgebouwd over welke producten en technieken al dan niet aangewezen zijn voor gebruik buitenshuis.

Onze medewerkers steken bovendien ook uw ramen en deuren (in aluminium, PVC en hout) met plezier in een nieuw kleedje. En uiteraard beslist u of u voor neutrale tinten of voor meer opvallende kleuren gaat. Dit laatste kan bijvoorbeeld het geval zijn om in de huiskleuren van uw winkel te blijven.

Wij schilderden de afgelopen jaren heel wat buitengevels. Zowel van woningen als van winkels, restaurants en bedrijven. Voor nieuwbouw en renovatie. Voor grote en kleine projecten.

Webdesign by Netcrew - Powered by e-means