162

Ons bedrijf

 

2 ateliers

1986 - 2012

Gerdy’s Schildersonderneming werd in 1986 opgericht te Boezinge. Op die manier trad Gerdy Verhack in de voetsporen van zijn vader en grootvader. Doorheen de jaren evolueerde de huidige zaakvoerder echter mee met zijn tijd. Hij volgde de nieuwste technieken en materialen op de voet en schoolde zich voortdurend bij. Zo kon hij zijn dienstenaanbod en klantenbestand stap voor stap uitbreiden. Door die aanhoudende groei, nam de onderneming in 2009 – bovenop de uitvalsbasis in de Brugstraat 24 – een tweede atelier in gebruik, waardoor de beschikbare oppervlakte verdubbelde.

7 medewerkers

Een vaste waarde

Vandaag telt Gerdy’s Schildersonderneming 7 medewerkers en is het bedrijf – 25 jaar na de oprichting – uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio op het vlak van professioneel binnen- en buitenschilderwerk, volledige binnenhuisinrichting (muren, vloeren, sanitair), behangwerk, … Ook de volgende diensten behoren tot de mogelijkheden: kleuradvies, decoratieve effecten (ICE, tadelakt, patineerwerk), leemvloeren, kleinmeubelen en beprinte doeken.

25+ jaren ervaring

Betaalbare kwaliteit

Zaakvoerder Gerdy Verhack staat zijn klanten – zowel particulieren als bedrijven – bij met gepersonaliseerd kleur- en materiaaladvies. De geschoolde medewerkers zorgen voor de vakkundige, precieze en nauwkeurige uitvoering van de werken. Dit alles binnen de afgesproken deadlines en aan een aantrekkelijke prijs/kwaliteit.

100+ tevreden klanten

Gewaagde combinaties

Gerdy’s Schildersonderneming staat garant voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht. Dit doen we door goed te luisteren naar de specifieke behoeften van de klant. Klassiek en traditioneel of modern en strak? Een Zuiders effect in uw badkamer? Combineren van gewaagde kleuren? Of speelt u liever op safe? Wij passen ons aan aan uw wensen en begeleiden u bij de beslissing. Eenmaal de keuze gemaakt, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken. Want onze ervaren, gemotiveerde en professionele medewerkers geven steevast een frisse, nieuwe toets aan uw woonkamer, badkamer, keuken, winkel, kantoor of buitengevel, met een bijzondere aandacht voor afwerking en detail.


!erkend

Aannemer

Geregistreerd aannemer – nr. 05/22.0.1
Erkend aannemer – nr. 6883 klasse 1 ondercategorie D13-D25

Voor inlichtingen over onze mogelijkheden of een vrijblijvend voorstel, aarzel niet ons te contacteren.

Webdesign by Netcrew - Powered by e-means