Activiteiten

 

Activiteiten


Gerdy’s Schildersonderneming is 32 jaar na de oprichting uitgegroeid tot een absolute specialist op het vlak van decoratie- en schilderwerken. Traditionele verftechnieken of originele, moderne decoratieve technieken? Neutrale of opvallende kleuren? Strak of rustiek? Schilderen of behangen? Volledige inrichting en afwerking van uw woning, appartement, winkel, restaurant of kantoor? Telkens opnieuw slagen we erin een oplossing te vinden die perfect aan de verwachtingen van de klant beantwoordt. Dit doen we door te luisteren naar uw verlangens, u te adviseren op het vlak van kleuren en materialen en in nauw overleg een aantrekkelijk, gepersonaliseerd voorstel uit te werken.

De rode draad doorheen al onze activiteiten is de vakkundige, precieze en kwalitatieve uitvoering van de werken, door ervaren professionals. Bovendien stellen we alles in het werk om de afgesproken deadlines te respecteren en u een uitstekende prijs/kwaliteit aan te bieden. Dit zowel voor grote als kleine werken.

Doorheen de jaren evolueerden we mee met onze tijd. We volgen de nieuwste technieken op de voet en scholen ons voortdurend bij. Zo konden we ons dienstenaanbod uitbreiden tot wat het vandaag is:

Webdesign by Netcrew - Powered by e-means